autoúchyláci v pravém slova smyslu

13.05.2012 11:56

První, koho si člověk bez předsudků představí, když se řekne úchylák, bude asi starší pán, co vyskakuje na holky ze křoví s dlouhým koženým pláštěm ( který překvapivě bleskově rozhalí :)  Pátrání po důvodech tohoto jednání nechme jiným zpravodajským portálům, ale neuskakujme daleko,  totiž náš Autoúchylák je také citově pohnutý člověk a mezi jinými má velmi prohloubenou vášeň k vozidlům. To, že jsou auta sexy, nemusíme zdůrazňovat. 1. Holky se po nich válí neustále ( to ještě proberem ) a 2. i bez holek se pějí ódy na vzrušující, živelné i zvířecí tvary aut, které v nás jednoznačně mají provokovat emoce.

Určitě není na místě odsoudit člověka, kterému otvor výfuku připadá více sexy než jakékoliv živočišné otvory na lidech či zvířatech,

i když v ilustrovaném případě bude kombinace úchylek asi mnohočetnějsí, nikdo, myslím, nebude bránit auto před takovýmto něžným přístupem. Samozřejmě pokud se nejedná o Vaše auto, tam už by přišly na řadu asi trochu jiné emoce. Zkrátka auto a žena se nepůjčují a víme proč.

Výfukáři jsou spíše extrémní milovníci a více obvyklí jsou spíše jen flirtující či laskající méně nároční muži ( zkrátka stačí jim jen si sáhnou nebo se s autem líbat )

Nezastírejme však, že nejvíc vrušení zažije muž v rozkroku a to by potvrdili všichni tito milovníci bezvýhradně.

Jsou i tací vášnicvi, kteří promítnou svůj lásky a sexuplný cit do abstraktních představ a vytváří pak "těžko" popsatelné obrazy.

Kráska a zvíře je přeci klasika, tak co třeba tohle, stačí vám to pro představení skutečného Autoúchyláka?